Adres

Moto Air Holland
Poppenbouwing 15
4191 NZ Geldermalsen

Tel: (0031) 345 57 54 99
Fax: (0031) 345 57 54 98

NIEUWS: Marcus Lee Soper top tien in ADAC Freising

8-5-2012

Het rijden met Marcus Lee ging erg goed. Het was een baan die hem goed lag. In de vrije training had hij het juiste ritme gelijk te pakken en stuurde zijn goed geprepareerde Honda naar een vijfde tijd. Met een goed gevoel begon hij aan de kwalificatie. Het was erg druk in de baan en hierdoor was het moeilijk om een perfecte ronde neer te zetten. Marcus Lee zette een tiende tijd op de klokken waarmee hij zich rechtstreeks kwalificeerde.

In de nacht van zaterdag op zondag had het enorm veel geregend waardoor de baan erg modderig was. In de eerste manche pakte Marcus Lee een goede start en kwam op een twaalfde plaats door de eerste bocht. In de beginfase werkte hij zich op naar een tiende plaats en heeft de manche in zijn eigen ritme uitgereden op deze positie.

De start van de tweede manche was een stuk minder goed en zo kwam hij pas op een twintigste plaats uit de eerste ronde. Ook in deze manche zat hij in een lekker ritme en vocht zich terug naar een achtste plaats. In de slotfase belandde hij een mooi gevecht met Micha Boy de Waal. Helaas maakte Marcus Lee in de laatste ronde een klein foutje en moest deze positie afstaan waardoor hij als negende over de finish kwam.

In het dagklassement eindigde hij ook op een negende plaats en staat nu na twee wedstrijden op een dertiende plaats in de tussenstand. Over drie weken staat voor het Heli Motors Honda TNM MX Team de zesde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 op het programma in Axel.

« Terug naar nieuwsoverzicht

NederlandsEnglish