Adres

Moto Air Holland
Poppenbouwing 15
4191 NZ Geldermalsen

Tel: (0031) 345 57 54 99
Fax: (0031) 345 57 54 98

NIEUWS: ADAC en ONK punten Marcus Lee Soper

31-5-2012

In de tweede manche had hij een redelijke start en zat al snel in zijn ritme. Ook in deze manche stuurde hij zijn Heli Honda in de punten over de finish en werd op een zestiende plaats afgevlagd. Met deze resultaten eindigde hij op een dertiende plaats in het dagklassement.

Op maandag stond voor Marcus Lee de zesde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 op het programma in Axel. In de nacht van zondag op maandag had Marcus Lee vanwege de reis slechts vier uur geslapen en voelde zich dan ook niet helemaal fit. Toch wist hij er in de tijdtraining een veertiende tijd uit te persen.

In de eerste manche pakte Soper een redelijke start maar helaas kwam hij gedurende de wedstrijd twee keer ten val waardoor er niet meer inzat dan een vijfentwintigste plaats. Belust op revanche ging hij in de tweede manche van start. Hij pakte op zijn goed geprepareerde Honda een hele goede start en kwam op een vierde plaats uit de eerste bocht. Helaas kon hij het hoge tempo door te weinig slaap niet goed volgen en moest hierdoor verschillende plaatsen prijsgeven. Toch knokte hij door en wist er uiteindelijk een achttiende plaats uit te slepen waarmee drie ONK punten pakte.

In het dagklassement eindigde Marcus Lee op een vierentwintigste plaats en in de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap staat hij na zes wedstrijden op een vijfendertigste plaats. Op 21 oktober staat de laatste wedstrijd om het ONK op het programma in Harfsen.

« Terug naar nieuwsoverzicht

NederlandsEnglish