Adres

Moto Air Holland
Poppenbouwing 15
4191 NZ Geldermalsen

Tel: (0031) 345 57 54 99
Fax: (0031) 345 57 54 98

NIEUWS: Net geen top vijf Donny Bastemeijer ADAC Tensfeld

10-7-2012

De start van de tweede manche was beter en ditmaal kwam hij rond de tiende plaats door de eerste bocht. Donny hield zich in de beginfase goed staande in de top tien maar kon niet lekker in zijn ritme komen. Dit kostte hem gedurende de wedstrijd een aantal plaatsen. Lang reed hij nog op een dertiende plaats maar in de slotfase kwamen er nog twee rijders langs waardoor de Donny de manche afsloot op een vijftiende plaats.

In het dagklassement eindigde Donny op een elfde plaats en in de tussenstand om de ADAC Youngster Cup staat hij na vijf wedstrijden op een zesde plaats.

Marcus Lee Soper liep in Tensfeld een vingerblessure op. Soper begon goed aan het weekend door zich in de kwalificatie op zaterdag als derde te kwalificeren in zijn groep.

In de eerste manche kon hij na een slechte start niet goed in zijn ritme komen maar wist er toch nog een vijftiende plaats uit te slepen. In de tweede manche pakte hij kopstart en reed in de eerste twee ronden aan de leiding. Kort daarna kwam hij met een andere rijder in aanraking waarbij zijn vinger uit de kom schoot.

Marcus Lee zal nu tien dagen met een brace om zijn vinger moeten lopen voordat hij weer terug op de motor kan stappen. Ondanks deze tegenslag eindigde Marcus Lee op een negentiende plaats in het dagklassement en staat nu op een zeventiende plaats in de tussenstand.

« Terug naar nieuwsoverzicht

NederlandsEnglish