ENGLISH VERSION

english version

MOTO AIR FOAM AIR FILTERS

Moto Air luchtfilters zijn verkrijgbaar voor vrijwel alle motocross, enduro en off-road motoren. Moto Air filters zijn ook bijzonder geschikt voor gebruik bij wegmotoren, kleine tractoren, grasmaaiers en landbouwvoertuigen.

Mocht u op deze website geen geschikt Moto Air filter kunnen vinden voor uw toepassing dan kunt u contact opnemen met het Moto Air Technical Services Department (0345-575 499). Hier kunt tevens terecht met uw vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden voor motordealers en prijzen.

TWEE LAGEN SCHUIMRUBBER

Dankzij de twee lagen schuimrubber filteren Moto Air filters de lucht beter en laten ze meer schone lucht door! De witte laag haalt als eerste het grove vuil uit de lucht, de blauwe laag filters alle resterende kleine vuildeeltjes eruit en zorgt ervoor dat er alleen maar schone lucht de motor in gaat.

Moto Air filters:

MOTO AIR PRODUCTEN

Als je veel rijdt in extreme omstandigheden dan wil je een luchtfilter waar je op kunt rekenen. Moto Air filters bieden maximale bescherming voor uw motor, dag na dag!

Moto Air Overfilters
Het Moto Air Overfilter laat zich, de naam zegt het al, over het normale Moto Air luchtfilter plaatsen. Een overfilter biedt een extra beschermingslaag over uw filter in extreme rij-omstandigheden met bijvoorbeeld veel stof. Voor maximaal resultaat moet ook een overfilter voor gebruik ingevet worden.

Moto Air Filter Cleaning Set
Onderhoud aan luchtfilters wordt een stuk makkelijker met onze Cleaning Set. De afsluitbare emmer met reiniger heeft een rek onderin waardoor vuil snel buiten bereik van uw filter is. De set bevat ook een (kleinere) emmer voor Moto Air filterolie. Door het ingevette filter uit te wringen boven deze emmer gaat er geen olie verloren en blijft alles buiten de emmer schoon. Filters wassen en invetten was nog nooit zo eenvoudig!

Luchtfilterbakdeksels
Een luchtfilterbakdeksel zorgt ervoor dat water en reinigingsmiddel buiten de luchtinlaat blijven tijdens het reinigen van de filterbak. Onze luchtfilterbakdeksels zijn gemaakt van sterk en duurzaam ABS plastic en zijn voorzien van een rubber ring voor een perfecte, lekvrije afsluiting. Het gebruik is heel eenvoudig: verwijder het luchtfilter en plaats het luchtfilterbakdeksel met de bijgeleverde schroef op de luchtinlaat.


Moto Air Filterolie
Moto Air Filterolie is eenvoudigweg de beste filterolie die er momenteel leverbaar is. Deze filterolie is speciaal ontwikkeld om een filter goed te verzadigen met olie en voor een superieure bescherming te zorgen.

Moto Air Filter Cleaner
Onze filter cleaner is zo gemaakt dat olie en vuil snel los worden gemaakt van het luchtfilter. Bij het gebruik van deze cleaner verhard of beschadigt het filter niet zoals bij gebruik van het gebruik van andere reinigers.

NederlandsEnglish